23.4.2018

Rádi byste si dali nějaký dobrý burger, který by stál za to a byla v něm pořádná porce masa? Naše nabídka je široká a burgry nabízíme s maxi porcí masa i sýru!
ac11-336x280.jpg

Mohlo by se zdát, že se cibule konzumuje pouze v čerstvé formě nakrájená na tenké plátky. Ve skutečnosti tomu tak ovšem není. Používá se i jako velmi oblíbené koření k dochucení různých jídel a k dodání jim té pravé pálivější chutě.
Cibule je známa jako koření v tradičních kuchyních již po tisíciletí a pochází z Afriky a Asie. Je to dvouletá rostlina, která má mnoho druhů s různými barvami květu. Nejen ve své čerstvé, ale také usušené formě obsahuje mnoho tělu prospěšných látek, jako je fosfor, hořčík, draslík, vitamín B a další. Podporuje trávení, stimuluje činnost cév a má antibakteriální účinky. Používá se do většiny slaných jídel k dodání specifické vůně a chuti.

Cibule mletá

Většina kuchařek a kuchařů by si už neuměla představit vaření bez jednoho z nejznámějších koření a tím je cibule mletá, která si i v usušené formě drží svou vůni a chuť.

Koření
4 (80%)1
Nezařazené

Widgetized Sidebar

This panel is active and ready for you to add some widgets via the WP Admin